Puszta Lovasudvar
Több |

TáborainkTáboraink

 

Táborok

 

 Figyelem !!!!!  Indul a 2017-es Nyári lovas TÁBOR  jelentkezés. A lovas tábor ára csak 36000 Ft. Időpontja 2017.júniustól augusztus végéig (hétfőtől-péntekig)

A táborokhoz szervezőket is keresünk. Érdeklődj telefonon.

Nyári Táborok.

Táboraink egész nyáron, a szünet ideje alatt , hétfőtől péntekig , heti turnusokban indulnak. Ez minden tábortipusra érvényes. A 2017-es  TAVASZI,ŐSZI ÉS TÉLI SZÜNETBEN is   meghírdetjük táborainkat, amit a szünetekhez igazítunk.  Olvassátok el ezt a kis kedvcsinálót.

Kedves Lovasok.

Ha már meg van a nyári szünet ideje, és az is, hogy mikor mentek családi nyaralásra, vagy a nagymamához, akkor jelentkezz a fennmaradt szabadidődben Lovastáborba,és biztosan mondhatom, hogy egy szuper lovastábort tudunk számotokra, mivel minden adott hozzá...Te, ló, szabadidő, és egy szuper hely. Az időpont 2017. 06.közepétől augusztus végéig (hétfőtől-péntekig) A PAJTA HOTEL-ben van a szállás ( hállózsákot Neked kell hoznod). Helyek korlátozott számban vannak, mivel megpróbálunk kis létszámú csoportokat kialakítani(viszont 6 fő alatt nem indul a heti turnus)Mit kell tenned? Jelentkezni e-mailban, vagy telefonon, aztán befizetni a 36000 Ft-t és várni, hogy eljöjjön a várva várt időpont.

2017.-es  TAVASZI, ŐSZI, és TÉLI szünetében is( itt is természetesen a szünethez igazítjuk a tábor idejét) indítunk táborokat ,ekkor a vendégházban van a szállás. Ezért a létszám korlátozott.

Nyári , őszi, és téli táborok:

-Angol lovas 36000.-ft

 

-Napközis 12000.-ft

-Rajtengedély vizsgára felkészítő ( csak nyári tábor alatt)45000.-ft

Az új táborok ismertetője is  megtalálható a menülistában.

Táborainkat általában 5 - 18 éves korosztály látogatja a legszívesebben, és természetesen jelen pillanatban ez az a korosztály akik még nem , vagy csak igen keveset tudnak a lovaglásról. Az évek során felnőtt, és rendszeresen visszatérő, vagy máshol lovagló tinikről sem feledkezünk meg.

Egy - egy időpont kiragadásával tini tábort, a „haladó\\\" lovasoknak haladó tábort hirdetünk.

Az egyetemistáknak és a családosoknak is meg van a lehetőségük, hogy saját korosztályukhoz jelentkezzenek. Minden korosztály igényével megbirkózni hatalmas feladat, ezért már a második éve önszerveződést is \\\"elfogadunk\\\", ahol a régi táborozók egymás megkeresésével alakítanak csapatot, és így együtt jelentkeznek be a számukra megfelelő időpontra.

Egy-egy tábor létszáma 6-18 fő között van. Természetesen ehhez a létszámhoz igazítjuk a lovasoktató , edző, és a  ló létszámot is. Jelen pillanatban 8 lovunk van, amihez még egy póni és egy szamár is csatlakozik. A lovak alap, közép, és jó szinten vannak belovagolva, megbízható (többségük 10 -14  éve van a tulajdonunkban) vegyes fajtájú állomány. Mind a futószárazásban, mind a lovardai munkában, mind pedig terepen is megállják a helyüket, megbízhatóak gyermeklovasok esetén is. Két ló a lovagláson kívül a fogatozásban is otthon van, így a gyerekek megismerhetik a kocsikázás örömein kívül akár a  fogathajtás alapjait is.( másik tábor keretein belül) A póni pedig az ismerkedő apróságok bizalmának elnyerésére használható.

A táborba az orvosi igazolás nem kötelező,csak a szülői nyilatkozat, hogy a gyermek nem beteg. A jelentkezési lapot itt a honlapról lehet letölteni. Hálózsákot , esetleg plédet mindenki hozzon magával( csak a nyári táborra érvényes), a meleg ruha éjjelre is , valamint bakancs  vagy gumicsizma hasznos lehet. Az őszi , és téli táborokban , a réteges öltözési lehetőség miatt kérjük a szülőket , hogy készítsenek a gyerekeknek több ruhát. és váltóruhát. A vendégházba hálózsák nem szükséges.

Rövid táborprogram ismertető. Természetesen ez a lovastáborra vonatkozik. A többi tábor is hasonlón épül fel.

 A táborban a gyerekek a reggeli után a lovak ápolásában,szerszámozásában  segítenek , majd 12 óráig lovaglás. Ebéd után egy rövid pihenő , aztán egy kis elméleti fohglakozás, majd folytatjuk a lovaglást a vacsoráig. Aztán szabad foglakozás, és a nap végén takarodó. A hét folyamán , ha az időjárás is engedi , tábortüzet is gyújtunk.

Természetesen a változtatás jogát fenntartjuk.

Kérdésekre e-mailban (info@pusztalovasudvar.hu)és telefonon( 30 98 92 645, 30 216 4766) is szívesen válaszolunk.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette