Puszta Lovasudvar
Több |

Szállás-SzobafoglalásSzállás-Szobafoglalás

 

Szállás

Az udvar főépületében kerültek kialakításra a vendégszobák. Szobáink az egyszerűséget tükrözik, de nyugalmat árasztanak. A földszinten két rusztikus belsővel, és beépített gerenda bútorokkal került kialakításra  "KEMENCÉS" szoba, a "LOVAS" szoba. A nagyobb családoknak pedig a teljesen felújított rönk, és gerenda bútorokkalfelszerelt kis apartmant a "CSALÁDI" szobát ajánljuk. A padlástérben 2 db kétágyas és 1 db négyágyas, és egy extra nagy 5 ágyas gyönyörü fa belsővel kialakított szoba várja vendégeinket. A vendégek a fogadó társalgójában olvashatnak, pihenhetnek.  A földszinti szobák mindegyike saját fürdőszobával, WC-vel felszereltek. A kemencés és lovas szoba 2 fő részére nyújt éjszakai pihenőt, de mindegyik pótágyazható.

A családi szoba egy nappalit, apartmanná alakítva és két hálószobát, furdőt káddal, zuhanyzóval, WC-t foglal magában, és egy 6 fős családnak nyújt pihenést.

A tetőtérben az egyik négyágyas szoba pótágyazható. Nagyobb csoportok esetén a Pajta Hotelt ajánljuk, ahol összesen 30 fő fogadására van lehetőség. Itt SAJÁT hálózsák szükséges!

A lovasudvarhoz sátorozóhely is tartozik.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette