Puszta Lovasudvar
Több |

RendezvényekRendezvények

 

Rendezvények

A rendezvények lebonyolítására több helyszín is áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban a régmúlt időket idéző Fogadót ajánljuk. Befogadóképessége 65 fő. Cégek rendezvényeinek megtartását, szervezését, lakodalmak, esküvők, családi összejövetelek bonyolítását is vállaljuk a tervezéstől az utómunkálatokig a 200 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben. A rendezvényterem 120 és 80 főre szakaszolható.

Lovasprogramok (csikós bemutató, hagyományőrző lovasbemutató, lovas kaszkadőr show) megrendezése külön kérésre lehetséges.

A rendezvényekre terembérleti díjat nem számítunk fel, áraink barátságosak. Jó idő estén akár több száz, akár 1000 fős rendezvényt is sikeresen megrendezünk. Igény esetén sátor bérlés lehetséges. A rendezvényeket lovaglással, lovaskocsikázással, puszta-olimpiával, erőpróbákkal tarkíthatjuk, de a gyermekek részére kialakított játszótér, labirintus, parasztudvar és állatsimogató is rendelkezésére áll. A fínom házias ételeket a saját területen kialakított turistaúton egy jó kis sétával lehet lemozogni.

Elrendezéstől függően 80 - 200 fős Konferenciák tarthatók klimatizált, korszerű technikai berendezésekkel felszerelt, rusztikus stílusú rendezvénytermeinkben.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette