Puszta Lovasudvar
Több |

Különleges lagziKülönleges lagzi

 

Lakodalmak

Esküvők, lakodalmak, ( akár 300 főig ) AKCIÓS AJÁNLATUNKRÓL lejjebb olvashat.

Ha gyönyörű környezetben szeretné megtartani élete egyik legszebb eseményét, akkor jó helyen jár! Nálunk az esküvői szertartástól a lakodalomig mindenre van lehetőség. Sőt! Ha megbíz bennünket, akkor a meghívótól az utómunkálatokig a teljes szervezést magunkra vállaljuk, az Ön igényei szerint.  Nálunk választhat meghívót, fotóst, videóst, virágost, vőfélyt, zenekart, dekorációt, székszoknyát, menüt, szállást, szállítást,akár bébi szittert az esüvő idejére, és egyéb különlegességet. (lovasfogat, csikósbemutató, tüzijáték, koktélok, bár stb.)

A polgári, de még az egyházi szertartás is a helyszínen megvalósítható. A rusztikus stílusú, klimatizált rendezvénytermünkben vállaljuk 20-150 fős, a fából készült fedeles lovardában egy praktikus átalakítás után akár 300 fős lakodalmak lebonyolítását. Kitűnő konyhánkban Ön választhatja ki a menüt a hagyományos parasztos, svábos, magyaros ételek közül. (Kívánságra vegetáriánus ételt is elkészítünk.) Lehet akár svédasztalos ellátást is igényelni. Tájjellegű borok, helyi pálinka különlegességek közül választhat.

Az ifjú párnak egy kétágyas szobát  , valamint a székszoknyás díszítést 50% kedvezménnyel  biztosítunk. Igény esetén  a vendégeket csikós és lovasbemutatóval szórakoztatjuk. Figyelem !!!akár 300 fős lakodalmat is lebonyolítunk !!!!!

Legújabb AKCIÓNK biztosan elnyeri minden ifjú pár tetszését , mely a következő: 2016-ban az alábbi lehetőséget kínáljunk. Mit kell tenned? Jelentkezni , foglalnod egy időpontot, a többi a mi dolgunk....azon ifjú pároknak , akik 2016 február,március, április , és október, november, december hónapban a lakodalmat nálunk tartják, 10% EXTRA kedvezményt biztosítunk. Jelentkezéseket minél előbb várjuk elérhetőségeink valamelyikén.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette