Puszta Lovasudvar
Több |

Szállás-SzobafoglalásSzállás-Szobafoglalás

 

Foglalási feltételek

A Puszta Lovasudvar és Vendégház a foglalás garantálását az alábbi módon kéri: Foglalás garantálása 30% előleg befizetésével történik. Email visszaigazolásunkkal együtt küldjük előlegbekérő levelünket, hogy az átutalást elindíthassa.

Szolgáltatások lemondása: Egyéni megrendelések esetében az érkezés előtti 5. napig díjmentesen lemondható a megrendelt szolgáltatás. Kiemelt időszakok, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.

Termek bérlésének lemondási határideje 21 nap.

A megrendelt étkezések módosítása vagy lemondása kötbérfizetési kötelezettség nélkül a szolgáltatás igénybevételét megelőző 48. óráig lehetséges. Ennek megállapítására a következő étkezési időpontokat vesszük figyelembe: ebéd esetén 11.00 óra, vacsora esetén 17.00 óra, a rendelt szolgáltatás időpontjától függetlenül.

Lemondási díj: 5 napon belül, de az érkezés előtti 2. napig történő lemondás esetén a megrendelő 1 napi szobaárat, csomag rendelése esetén 1 napra jutó csomagárat köteles lemondási díj címén fizetni.

Az érkezést megelőző 2. napon belüli lemondás, illetve „no show” esetén a megrendelő a foglalás teljes költségét köteles lemondási díj címén fizetni. Termek bérlésének 21 napon belüli lemondása esetén a lemondási díj a terem 1 napi bérleti díjának megfelelő összeg.

Étkezések 48 órán belül történt módosítása, lemondása vagy a lemondás elmaradása esetén a megrendelő a lemondott étkezések ital nélküli árának 100%-át köteles megfizetni.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette