Puszta Lovasudvar
Több |

RendezvényekRendezvények

 

Csapatépítő programok

A csapatépítéshez szervezőket is keresünk.

Csapatépítés egyik fajtája (outdoor csapatépítés)  a pihenés aktív formáján keresztül történő szórakoztatás. Minden csapattag hozzávetőlegesen képet kap saját és társai fizikai állóképességéről, ügyességéről, alkalmazkodó és koncentráló képességéről valamint a csapatszellemről. Mindez természetes körülmények között zajlik, ahol mindenki csak önmagára és társaira számíthat. Előtérbe kerül az együttműködés a társakkal, a segítségnyújtás és a csapatszellem.

A programok a következők lehetnek:

Rókavadászat , ahol egy hatalmas területen versengenek az előre összeállított csapatok. A hatalmas területet lovaskocsival vagy gyalogosan lehet megközelíteni. A terület egyébként a tanyához tartozó 63 Ha szerves része. A verseny megkezdése előtt egy kis borkóstolás, forralt bor, hagymás és krumplispogácsa várja a versenyzőket. Igen hangulatos játék. Gyorsaságot, ügyességet , és hatalmas csapatszellemet igényel.

 

Kalandtúra az erdőben. Egy csapat tagjai egyszerre indulnak, időre kell teljesíteni a távot (kb. 2- 3 km ), ahol az állomásokon lehet pontot gyűjteni. Kimondottan állóképességi feladatok találhatók a programban. Zseblámpás variációja is végrehajtható sötétben (Bátorságpróba)   

Puszta Próba, aminek a neve lehetne Paraszt Próba is, mivel a régmúlt idők eszközeivel is találkozik a próbázó. Ezen eszközök segítségével vagy leküzdésével lehet a feladatot végrehajtani. Itt a ló, a lovaskocsi, a talicska, a patkó, a kötél, a széna is szerepet kap. Az íjászat és a légpuska lövészet is a próbatételek közt lehet. A "RÖNKERDŐ" viszont az ügyesség, az erő és a kitartás próbatétele.

Logikai feladatok tehetnek pontot a vitás kérdések eldöntésére, vagy akár önálló feladatként is szóba jöhet.
Természetesen a vendégek ötleteinek is helyt adunk, és igényeik szerinti programot állítunk össze.

Csapatépítés másik formája (Indoor csapatépítés) a benti programokra épül, ahol a csapattagok a közös siker érdekében összefognak, játékos formában ismerik meg egymás adottságait és kovácsolódnak igazi csapattá. Az így kialakult kitűnő hangulatot egy fínom, házias vacsora utáni táncos esttel lehet zárni.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette