Puszta Lovasudvar
Több |

TáborainkTáboraink

 

Angol stílusú lovastábor

Nyári LOVASTÁBOR a szünetben  2017. júniustól-augusztus végéig.  Jelentkezz minél előbb. Figyelem , már most gondolkozz a 2017.-es tavaszi, őszi és téli táboron. Jelentkezz előre , hogy biztosan tudj jönni. Részletek az árjegyzék menüpontban.

Természetesen a Lovasudvar a legnagyobb hangsúlyt a tradicionális angol stílusú lovaglásra fekteti. Itt a táborra jelentkezők szakképzett oktatók és jól képzett lovak segítségével sajátítják el a lovaglás alapjait, vagy juthatnak egyre feljebb a lovaglás képzeletbeli ranglétráján. Minden lovas vagy leendő lovas vágyai közt szerepel a díjnégyszög megismerése, vagy a tereplovaglás során zökkenőmentesen szeretne az akadályok fölött átugrani lovával.

Nálunk ezt akár egy nyár alatt megismerhetik a gyerekek (6-18éves korosztály), de a felnőttek (99 éves korig) is előszeretettel választják ezt a tanulási formát. Szervezünk haladó tábort, ahol a gyakorlottabb lovasokat várjuk, de a felnőtt és családi táborok is sikeresek. Mindenki saját belátása szerint válogathat a felsorolásból.

Puszta Lovasudvar
Vendégházunk 3 napraforgós, Lovardánk 4 patkós minősítésű
Elfogadunk Üdülésicsekket, Sodexo utalványt, OTP, Vitamin és K&H egészségpénztári kártyát is.

Minden jog fenntartva: Puszta Lovasudvar és Vendégház 7030 Paks, Cseresznyés puszta 57.
Mobil: 06-30-989-2645, 06-30-216-4766 E-mail: info@pusztalovasudvar.hu

Created by: Design & system:
A mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeket a Maps3d.hu készítette